header foto header foto header foto header foto header foto
 
Heren 1

Heren 1 traint & bouwt

Nieuws afbeelding 1-3-2011 Afgelopen zondag, 27 februari, om kwart voor 9 stond Heren 1 fris en fruitig paraat op de hockeyclub om een programma af te werken. Dit programma was door Jan en Harmen in elkaar gezet en was een deel hockey, teambuilding en gezelligheid.
 
's Ochtends begonnen we met een normale training op het veld. Eind van de ochtend gevolgd door een sessie sportpsychologie met Anneke Goslings. Dit was erg leerzaam en interessant voor iedereen, trainers en spelers.
 
Na een goede lunch, verzorgd door Martine Diephuis, zijn we al hardlopend vertrokken naar de survivalbaan bij de Grote Wielen. Hier lag een prachtih parcours op ons te wachten. En zoals het hoor heeft het eerst even lekker geregend en gesneeuwd!
 
Nadat alle hindernissen foutloos (dus zonder te water te raken!), snel en collectief waren afgelegd, zijn er wederom hardlopend terug gegaan naar het Kalverdijkje.
 
Hier wachtte een welverdiende verfrissing.
 
Al met al een zeer geslaagde dag.
 
Iedereen die hier een aandeel in heeft gehad willen we nogmaals hartelijk bedanken!
 
Uiteraard zien we iedereen graag ook de tweede helft van het seizoen weer langs de lijn. Om te beginnen zaterdag 5 maart tegen oud-Heren 1 en zondag 13 maart tegen Arnhem.
 
Groeten,
 
Heren 1
 

Reacties


Heleen Terpstra

1-3-2011 @ 19:55:22 |goede voorbereiding is het halve werk dus dit belooft wat voor de tweede helft vd seizoen SUCCES

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden