header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Begeleiden jongste jeugd

22-3-2011

Onlangs hebben 12 ouders van de jongste jeugd zich opgegeven om de eerste beginselen bijgebracht te krijgen voor spelbegeleider bij het spel van de jongste jeugd. Het was een gezellige en leerzame avond, waarin de beginselen van het begeleiden van het spel werden bijgebracht. De effecten beginnen nu op het veld zichtbaar te worden, enkele cursisten hebben een team begeleid en daarbij het geleerde in praktijk gebracht. Het is misschien niet altijd even makkelijk maar volgens ons wel erg leuk om te doen!

Op initiatief van de jongste jeugdcommissie vond de bijeenkomst plaats in het clubhuis en duurde slechts 1 avond waarin ingegaan werd op de diverse speelvormen en mogelijkheden om het spel in goede banen te lijden. Met deze basiskennis zou het mogelijk moeten zijn de jongste jeugd op zaterdag met plezier hun wedstrijdjes te laten spelen. De ervaring komt als je de wedstrijdjes gaat begeleiden en als het goed is neemt het plezier dan alleen maar toe.

Het is een eerste keer dat we dit voor de begeleiding van de jongste jeugd organiseerden en geven het graag een vervolg. We hopen op deze manier de spelvreugde van iedereen te vergroten, voelt u ook hiervoor geeft dat dan aan bij de jeugdcommissie.

Voor spelbegeleider jongste jeugd is het niet nodig een scheidsrechter kaart te hebben, enige spelregelkennis is een pre, enthousiasme is een must! Maar wie heeft dat niet als de toekomst aan het spelen is op het hockeyveld. We helpen jullie graag benodigde eerste kennis te verwerven, geef je op en help bij het begeleiden van de jongste jeugd. We organiseren graag nogmaals een avond om de kennis van het begeleiden van het spel te vergroten om iedereen een eerste meewind in de rug te geven om met plezier met de jeugd op het veld met hockey bezig te zijn.

Met sportieve groet,

Hans ten Kate

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN