header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Clubscheidsrechter

Nieuws afbeelding 27-5-2011

Scheidsrechter cursus!

Ter voorbereiding van het nieuwe seizoen alvast een goed eind aan dit seizoen maken door de cursus te volgen? 

Er is weer een gelegenheid de cursus clubscheidsrechter te volgen en af te sluiten met een examen. Dan kan je volgend jaar met veel plezier spelen en fluiten.

 

Voor allen ouder dan 16 die nog geen scheidsrechterkaart hebben en wel competitie spelen is er dit jaar nog de gelegenheid examen te doen en je bekwaamheid te tonen betreffende de spelregels en het behalen van de fel begeerde scheidsrechterkaart. Ben je nog geen 16 maar wel ouder dan 14 dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan de cursus en je scheidsrechterkaart te halen.

 

Mocht je geen competitie spelen maar wel zin hebben om te fluiten dan ben je ook van harte welkom om de cursus te volgen en je te verdiepen in de spelregels van hockey.

 

Er kunnen maximaal 20 deelnemers aan een cursus deelnemen, wees er dus snel bij, geef je dan op via:   [email protected] . Je kunt daar ook je vragen stellen indien je deze hebt betreffende het volgen van de cursus.

 

De cursus wordt gehouden in het clubhuis, op de volgende avonden:

Woensdag 1 juni,

Woensdag 8 juni,

Woensdag 22 juni,

Examen Dinsdag 28 juni

 

Volgend seizoen zullen er weer 2 cursussen worden verzorgd.

 

Ik zie jullie aanmelding graag verschijnen. Het is niet mogelijk zonder deelname aan de cursus examen te doen. De cursus en het examen beginnen iedere avond om 19.30.

 

 

Met vriendelijke groet,

Hans ten Kate

 

Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN