header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Sponsors

Dankzij de Clubbonus ontvangt MHCL € 1.000 per nieuwe Volvo!

Nieuws afbeelding 4-6-2011

Op 4 juni is het sponsorcontract getekend tussen de Volvo dealer Van der Schaaf & Mellema en MHC Leeuwarden, waarmee de hockeyclub ondermeer in aanmerking komt voor de Volvo Clubbonus. Deze Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland B.V., de importeur. Zij keert een bonus uit van € 1.000 aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouder van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Volvo Club-dealer, in ons geval Van der Schaaf en Mellema te Leeuwarden. Zie ook de bijlage.

Van der Schaaf en Mellema stelt met nadruk dat die € 1.000 betaald wordt door de importeur en dus niet ten koste gaat van eventuele inruil of korting!

Naast deze Clubbonus, wordt Van der Schaaf en Mellema ook teamsponsor van MA1 en JA1. Vanaf komend seizoen zullen deze teams dus in de nieuw gesponsorde shirts op het veld te zien zijn. Daarbij zal Volvo ook als naamgever optreden bij ons jaarlijkse familietoernooi, dat nu omgedoopt is tot Volvo Coco Huismannen Toernooi.
 
Zoals het er nu naar uitziet loopt de Clubbonusactie nog door tot en met de Olympische spelen van 2012 in Londen, want tot die tijd is Volvo in principe officiële Partner van de KNHB. Voor verdere informatie betreffende de Volvo clubbonus wordt ook verwezen naar de website van de KNHB: http://www.knhb.nl/clubs/nieuws/DU15880_De+Volvo+Clubbonus.aspx
Bijlage

Reacties


Sharon Eckringa

4-6-2011 @ 21:20:33 |Dit is echt geweldig, gefeliciteerd.

Reageer op het nieuws


    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN