header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

teamindeling meisjes junioren

21-6-2011 Meisjes A t/m D,
 
Hartelijk dank voor jullie inzet bij de selectietrainingen. Deze trainingen waren voor ons nodig om zo zorgvuldig mogelijk te komen tot een optimale teamindeling voor het nieuwe seizoen. In de bijlage vind je alle nieuwe meisjesteams A t/m D waar we op uit zijn gekomen.
Het eerstelijnsteam in elke categorie (MA1, MB1, MC1 en MD1) is op sterkte ingedeeld. Van de speelsters in een eerstelijnsteam wordt méér verwacht dan van die in de andere teams. Bij tegenvallende prestaties behoort het daarom tot de mogelijkheden van de TC om gedurende het seizoen wijzigingen aan te brengen in een eerstelijnsteam.
Bij meisjes B, C en D komen er drie teams. Anders dan in voorgaande jaren zijn het tweede en derde team niet op sterkte ingedeeld, maar op leeftijd, dus bijv. de oudste helft in MB2 en de jongste helft in MB3. Het is dus mogelijk dat het derde team sterker is dan het tweede team. We hebben voor deze indeling gekozen om leeftijdgenoten zo veel mogelijk bij elkaar te houden.
We zijn nu nog druk bezig om coaches en trainers te benaderen voor het nieuwe seizoen. Hopelijk lukt het nog om dit vóór de zomervakantie af te ronden. Je nieuwe coach zal zelf contact met je zoeken.
Op de site zal worden meegedeeld wanneer de trainingen weer beginnen. 
Sterkte nog bij de laatste schoolweken en alvast een geweldige zomervakantie toegewenst. We hopen dat jullie over twee maanden weer veel zin hebben om er een mooi seizoen van te gaan maken.
 
Met vriendelijke groeten,
de Technische Commissie Bijlage


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN