header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Geslaagd !!!!

Nieuws afbeelding 12-7-2011

Nog net voor de zomervakantie heeft afgelopen dinsdag de afsluiting van de scheidsrechtercursus met het aloude bekende examen plaatsgevonden. Voor 11 cursisten die afgelopen juni de cursus voor clubscheidsrechter hebben gevolgd was het even zweten.  Van meisjes B1 waren Veroniek, Jildou, Annemarie geslaagd, van jongens B1 waren het Christian, Thijs, Robbert en David, van harte gefeliciteerd allemaal!!!

 

Jullie hebben aangetoond dat jullie de regels voldoende beheersen, veel succes met het toepassen op het veld als scheidsrechter. Ik hoop dat jullie er veel plezier aan gaan beleven.

 

Degene die niet aanwezig waren en degene die het niet gehaald hebben kunnen 4 oktober weer examen doen, noteer alvast in de agenda dat je op dierendag een prachtkans krijgt om alsnog je scheidsrechterkaart te behalen, om 19.30 uur. Excuses van geen tijd om te leren van de regels worden dan niet geaccepteerd.

 

Met sportieve groeten

Hans ten Kate

 

Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN