header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Scheidsrechter cursus!

Nieuws afbeelding 11-9-2011
Het seizoen is weer begonnen, tijd om weer een cursus clubscheidsrechter te organiseren. Er is in september weer een gelegenheid de cursus clubscheidsrechter te volgen en af te sluiten met een examen. Dan kan je dit seizoen met veel plezier spelen en fluiten. De cursus is niet alleen voor het fluiten maar ook ter verbering van de spelregelkennis om bij eigen wedstrijden te gebruiken.
 
Voor allen ouder dan 16 en die nog geen scheidsrechterkaart hebben en wel competitie spelen is dit een prima gelegenheid examen te doen en je bekwaamheid te tonen betreffende de spelregels en het behalen van de fel begeerde scheidsrechterkaart. Ben je nog geen 16 maar wel ouder dan 14 dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan de cursus en je scheidsrechterkaart te halen. Mocht je geen competitie spelen maar wel zin hebben om te fluiten dan ben je ook van harte welkom om de cursus te volgen en je te verdiepen in de spelregels van hockey.
 
Er kunnen maximaal 25 deelnemers aan een cursus deelnemen, wees er dus snel bij, geef je dan op via onderstaand dit mail adres [email protected]. Je kunt daar ook je vragen stellen indien je deze hebt betreffende het volgen van de cursus.
 
De cursus wordt gehouden in het clubhuis, op de volgende avonden:
Woensdag 14 september,
Woensdag 21 september,
Woensdag 28 september,
Examen dinsdag 4 oktober
 
In de winter zal de cursus nog een keer worden georganiseerd, wees er dus bij deze keer.
Ik zie jullie aanmelding graag verschijnen. Het is niet mogelijk zonder deelname aan de cursus examen te doen. De cursus en het examen beginnen iedere avond om 19.30 in het clubhuis aan het Kalverdijkje.
 
Met vriendelijke groet,
Hans ten Kate

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN