header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Bitje Happen

Nieuws afbeelding 23-9-2011
Professionele gebitsbeschermers voor alle leden van MHCL!
Op zaterdag 1 oktober a.s. van 9.00-12.00 uur organiseert de club in samenwerking met tandarts Bas Petit en het Fries Tandtechnisch laboratorium een hapdag op de hockeyclub. Hockeyers die nog volop aan het wisselen zijn of een beugel dragen, kunnen ook tijdens deze dag een op maat gemaakte beschermer laten vervaardigen. Prijs € 37.50 tegen contante betaling. In je beschermer staat naam en telefoonnummer.

Voor het wisselgebit worden beschermers vervaardigd waarin de wisseling van tanden en kiezen is voorzien, zodat deze een jaar of langer kunnen worden gedragen. Voor beugeldragers wordt rekening gehouden met het roteren van de elementen.

Gebitsbeschermers zijn standaard verkrijgbaar in de volgende kleuren: transparant, rood, roze, geel, groen, blauw, paars, wit, lichtblauw, goud, zwart, zilver, turquoise, bordeauxrood, neongeel, neongroen, neonrood en oranje.

Junior beschermers hebben een gegarandeerd gebruik van 1 jaar, met het wisselproces wordt rekening gehouden waardoor langere gebruiksduur mogelijk is! Gebruik uw beschermer waar hij voor bedoeld is, bijvoorbeeld niet op kauwen etc.

Happen is in het clubhuis! Geef je op via [email protected] . Het bitje kun je een aantal weken later in het clubhuis afhalen. 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden