header foto header foto header foto header foto header foto

Heren 1

Wedstrijdverslag Leeuwarden H1 - Barneveld H1

Nieuws afbeelding 14-11-2011

Gisteren stonden wij aan de start van een belangrijke wedstrijd. Konden wij de goede lijn, die we vorige week hadden ingezet, doorzetten en het laten resulteren in de uitslag? Wij begonnen met volle moed aan de wedstrijd.

Dit resulteerde ook in de 1-0 voorsprong, gescoord via Johan Goslings door een strafcorner. Voorderest waren wij de eerste helft de bovenliggende partij, maar wisten dit niet in een grotere voorsprong om te zetten. We hadden beloofd om de tweede helft met dezelfde dosis energie en inzet te beginnen, maar toch kwam het niet zo uit als voorspeld. Na 5 minuten in de tweede helft hadden wij 2 lullige goals tegengekregen door wat foutjes (1-2). Gelukkig herpakten wij ons en wist Johan Goslings zijn tweede van de dag te maken, wederom via een strafcorner. Barneveld had het geloof weer helemaal terug en zette nog weer wat extra aan en wist zelfs op een 2-3 voorsprong te komen. Vanaf toen begon het weer wat te lopen bij ons en wist Fabian een prachtige goal te scoren, via de stick van de tegenstander weliswaar (3-3). Ook wisten wij in de daaropvolgende minuut wederom te scoren via een snelle counter welke Nanne Tjaarda achter de keeper werkte (4-3). 7 minuten voor het einde van de wedstrijd had ik een cruciale fout achterin, waardoor Barneveld weer op gelijke stand kwam (4-4). Gelukkig wisten wij ons er alsnog overheen te knokken en via een prachtige actie van Johan Goslings over de achterlijn, alsnog de voorsprong te maken en deze te behouden (5-4). We hebben de punten dus in eigen huis gehouden en zullen volgende week tegen Wageningen uit wederom strijden voor punten. De weg naar boven is ingeslagen.