header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Jongste jeugd*

Beleid proeftrainingen jongste jeugd gewijzigd !

Nieuws afbeelding 2-10-2011
De eerste weken van dit seizoen zijn er heel veel jonge kinderen komen kennismaken op de proeftrainingen op woensdagmiddag. Heel mooi dat hockey populair is, maar de grootte van deze groep heeft ons genoodzaakt om het beleid ten aanzien van proeftrainen te wijzigen. Om kwaliteit van de beginnerstraining / proeftraining te kunnen waarborgen, is het volgende besloten door jongste jeugd commissie in overleg met het bestuur:
Bij de jongste jeugd meisjes (leeftijd 5-10 jaar) kunnen vanaf 1 oktober a.s. tot de winterstop geen nieuwe kinderen meer (proef)trainen. Dit geldt niet voor kinderen die vóór 1 oktober lid zijn geworden of voor de kinderen die voor deze datum tenminste 1 x hebben proefgetraind. Bovenstaande geldt niet voor de jongens jongste jeugd! 
Ook geldt deze instroombeperking niet voor de junioren/senioren.
 
Heb je een vriendinnetje dat belangstelling heeft voor hockey? Laat zij zich dan vóór 1 februari 2012 aanmelden bij Jacqueline Romkes ([email protected])  voor de proeftrainingen na de winterstop  We krijgen op deze manier inzicht in de nieuwe instroom en kunnen dan voldoende geschikte trainers werven om de groepsgrootte te beperken.
 
De jongste jeugd commissie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN