header foto header foto header foto header foto header foto

Heren 1

Wedstrijdverslag Leeuwarden H1 – EHV H1

Nieuws afbeelding 11-10-2011 Zondag 9 oktober stonden wij als Heren 1 weer klaar voor onze volgende wedstrijd. Ditmaal tegen het uit de eerste klasse gedegradeerde EHV uit Enschede.

De wedstrijd begon op tijd, helaas wel in de regen. Desondanks stond het balkon redelijk vol met onze trouwe supporters. We speelden helemaal niet slecht, hadden veel druk op EHV. Maar de kansen werden helaas niet afgemaakt. Toch kreeg EHV ook een aantal kansen. Pas rond de 20e minuut kon een verdediger  van EHV oplopen richting onze cirkel en mocht vrij uithalen omdat we er te laat druk op hadden gezet. 0-1 achter na 20 minuten. Toch waren we niet van ons stuk gebracht, EHV had ondertussen ook al 3 groene kaarten gepakt sinds het begin van de wedstrijd, maar toch kregen we wat later een strafcorner tegen. Deze werd jammer genoeg langs onze lijnstopper ingeschoten (0-2). Dit was ook de ruststand.

Veel kansen in de tweede helft, een paar corners voor ons. Welke wat matig werden ingeschoten, dus helaas geen goal voor ons. We bleven drukken, maar EHV bleef ook weer kansen produceren. Zodat ze op een gegeven moment na 15 minuten ook hun derde goal scoorden. Hij werd wat ongelukkig geraakt waardoor Marc van der Veen op het verkeerde been stond (0-3). Nog een één op één actie van Lennard Rauh op de keeper van EHV, deze werd ook helaas gemist. We stonden ook nog 5 minuten met 10 man, omdat ik (Joost van Dijk) een gele kaart had gekregen. Daarna in de laatste fase van de wedstrijd heeft EHV nog wel een stuk of 6 strafcorners gekregen, welke allemaal er niet in gingen.
Wij hopen volgende week weer eens resultaat te halen.

Eindstand Leeuwarden – EHV (0-3)