header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

begeleiding en arbitrage in de zaal

Nieuws afbeelding 11-11-2011
De voorbereidingen voor het zaalseizoen zijn in volle gang. De nieuwe zaalcommissie is volop bezig de organisatie neer te zetten. Maar zonder scheidsrechters voor de junioren en spelbegeleiders voor de jongste jeugd kan er niet in de zaal gespeeld worden.
Omdat we al een tijd niet meer in de zaal gespeeld hebben zijn de spelregels waarschijnlijk wat weggezakt bij degene die het spel moeten begeleiden. De spelregels van zaalhockey wijken op een aantal punten af van het veldhockey, daarom worden er 2 avonden georganiseerd voor de scheidrechters en begeleiders jongste jeugd om de spelregels bij te spijkeren:

Maandag avond 21 november 20.00 uur voor de jongste jeugd begeleiders.

Woensdag avond 30 november om 20.00 uur voor de scheidsrechters.

Voor maandag 21 november hebben we Yolande Brada bereid gevonden om in een enerverende avond de regels voor de zaal uiteen te zetten om de jongste jeugd zo leuk mogelijk te laten spelen. De avond is bedoeld voor degene die begeleiden, maar natuurlijk ook voor de geïnteresseerde ouders die meer van de spelregels willen weten.
Woensdag 30 november zullen we als arbitrage zelf invullen. Deze avond is bedoeld voor alle scheidsrechters die het komende seizoen in de zaal gaan fluiten (de indeling is inmiddels bekend en als je bent ingedeeld, dan staat dat op je persoonlijke pagina: even inloggen op www.mhcl.nl).

Dat het nodig is om de spelregels op te frissen bleek bij het laatste examen, na 4 jaar geen zaal spelen wisten de kandidaten slechts 25-30% van de zaalvragen goed te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,

Namens de arbitrage commissie

Hans ten Kate

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN