header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Zaalhockey

Informatie zaalhockey 2011/2012

Nieuws afbeelding 17-11-2011
Het zaalhockeyseizoen zit er aan te komen en dat betekent dat de voorbereidingen in volleg gang zijn. Het competitieschema is inmiddels bekend, alleen de wedstrijden van ME3 en ME5 ontbreken nog. De wedstrijden zijn verwerkt in LISA en staan inmiddels op de website.
Ook de zaaldiensten, wedstrijdtafel en de scheidsrechters zijn bijna allemaal ingedeeld en gepubliceerd. En dat zijn er nogal wat, want we gaan met maar liefst 13 Jongste Jeugd en 14 Junioren teams de zaal in dit seizoen. Deze teams spelen samen meer dan 250 wedstrijden tussen 4 december en 26 februari. Van die wedstrijden wordt bijna de helft in Leeuwarden gespeeld, in Sportcentrum Kalverdijkje, dus ook als je zelf niet speelt is er gelegenheid genoeg om te komen kijken, want deze wedstrijden zijn verdeeld over elf verschillende zaterdagen en zondagen.
Voor de zaaldiensten zijn zo veel mogelijk de ouders ingedeeld van de teams die op dat moment ook in het Kalverdijkje spelen, voor de scheidsrechters lukt dat helaas niet, maar daar zijn de diensten beperkt gebleven tot één of twee keer een fluitdienst, waarin je dan twee wedstrijden van 40 minuten fluit.
Als je niet kunt, dan zelf voor een vervanger zorgen en ook even doorgeven aan [email protected] zodat de zaaldienst daarvan op de hoogte is.
 
De teamindeling is gelijk aan de teamindeling van de veldhockeyteams, met dien verstande dat een aantal spelers niet mee doet met zaalhockey. Staat je naam toch in het zaalhockeyteam en heb je aangegeven niet mee te doen, stuur dan even een mail naar [email protected]
 
Let op, het seizoen is nog niet begonnen, dus er kunnen nog wijzigingen in het programma of de diensten worden doorgevoerd!
 
Het wedstrijdschema kun je net als bij veldhockey gewoon per dag via 'wedstrijdschema' bekijken, of per team. Op je persoonsoonlijke pagina (even inloggen op www.mhcl.nl) staan jouw wedstrijden en de diensten waarvoor jij (of je ouders) zijn ingedeeld.
Het schema van de dagen en wedstrijden die in het Kalverdijkje worden gespeeld staan ook op de site en kun je vinden bij documenten (even inloggen!), of via onderstaande link: www.mhcl.nl/site/default.asp?Option=2400&catdetails=16 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN