header foto header foto header foto header foto header foto

Heren 1

Wedstrijdverslag Wageningen H1 – Leeuwarden H1

Nieuws afbeelding 6-12-2011

Daar stonden we dan, wederom in Wageningen. Ondertussen was dit al de 2e keer dat we hier waren in 3 weken, om slechts één helft te spelen. De andere was afgelast 2 weken terug door dichte mist. De stand na de 1e helft, 1-0 voor Wageningen.

Toch gingen we wederom vol goede moed richting Wageningen, dit resulteerde in een aantal sterke minuten, waarin wij te bovenliggende partij waren. Zelfs 2 corners gehaald, welke helaas niet werden benut door een goede inzet van de keeper van Wageningen. Wageningen kwam daarna op gang en scoorde snel achter elkaar 2 goals (3-0). Ook de 4-0 was niet te stoppen, we wisten te scoren, zelfs met 10 man voor 5 minuten, uit een strafbal (4-1). Helaas scoorde ook Wageningen nogmaals (5-1). Dit was echter niet de eindstand omdat beide ploegen nog 1 maal het doel wisten te vinden (6-2). Een enerverende 2e helft, met een helaas matig resultaat voor Leeuwarden. Hiermee is onze eerste helft van het seizoen afgesloten, wij hopen u langs de zijlijn te vinden bij het begin van de tweede helft.