header foto header foto header foto header foto header foto
 
Junioren*

MB1 kampioen subtopklasse!

Nieuws afbeelding 23-2-2012
MHCL heeft 3 jaar niet meer gezaalhockeyd en MB1 had er super veel zin in. Met slechts 2 trainingen van 1 uur voorbereiding moesten we in december meedoen met het kwalificatie toernooi voor de topklasse. Tot onze eigen verbazing hielden we MB1 van Groningen, die dachten dat ze een walk over zouden doen, tot in de rust op 2 – 2. Hierna werden we zenuwachtig van ons succes en we verloren met 6 – 2. Uiteindelijk haalden we samen met HVA die ook 3 jaar niet had gezaalhockeyed de topklasse net niet.
In de subtopklasse hebben we ons gerevancheerd, we kregen het spelletje steeds beter door, met 9 gewonnen partijen, 1 gelijkspel en het minste aantal tegengoals zijn we verdiend kampioen geworden!
We zijn blij dat we dit jaar hebben kunnen zaalhockeyen, ons team is er sterker van geworden, we hebben technische trucs geleerd en nog beter leren samenspelen. Tot ziens op het veld na de voorjaarsvakantie!!
 

Reacties


Sharon Eckringa

23-2-2012 @ 10:54:39 |nou nog op het veld kampioen worden en dat gaat jullie zeker lukken,ik heb er alle vertrouwen in meiden van MB1.Zet hem op het is jullie zeker gegund.Dan gaan wij echt KNALLEN!!!! ^0^

Heleen Terpstra

25-2-2012 @ 18:49:48 |jullie enthousiasme spat ervan af GEFELICITEERD

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden