header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur ...

Nieuws afbeelding 9-3-2012

Nu de voorjaarvakantie achter de rug is, kunnen wij weer allemaal vol energie naar de tweede helft van het seizoen kijken. De veldtrainingen zijn voorzichtig gestart, en door het zaalhockey is er eigenlijk geen gat gevallen in de voorbereidingen. Het zaalseizoen was voor onze club wel weer bijzonder: na een aantal seizoenen is dit opgepakt door een bijzonder actieve zaalcommissie. Door de enorme inzet van deze commissie, maar ook door de steun van coaches, trainers, ouders en andere vrijwilligers is er met veel plezier en met goede resultaten gespeeld. Natuurlijk zijn er zaken die anders aangepakt kunnen worden, maar we hebben veel geleerd deze zaalperiode, en er ligt een zeer goede basis om mee verder te gaan. Na de kampioenschapen van Meisjes B1, Meisjes D2 en van Jongens D1 hebben we de smaak naar meer te pakken.

 

Naast plezier en blijdschap is de club afgelopen week ook getroffen door het overlijden van Marga Schweigmann. Marga was heel veel jaren bij onze club betrokken, als speelster ondermeer in Dames 1, maar ook als lid van de Technische Commissie en in het recente verleden als trainer-coach van Dames 1. MHC Leeuwarden heeft veel aan haar te danken, en wij zullen Marga altijd zo blijven herinneren.

 

Hoewel wellicht een beetje vroeg, dit is ook het moment om voorzichtig naar het eind van het seizoen te kijken. Vanzelfsprekend zullen we dan stilstaan bij de verschillende veldkampioenschappen. Naast de toezegging die wij als bestuur aan het eind van afgelopen seizoen al kregen van een damesteam om kampioen te zullen worden, kunnen we daar alvast een tweede damesteam aan toe voegen. Wat op de laatste zondag voor de winterstop al in het clubhuis gemompeld werd, is tijdens de goed bezochte Nieuwjaarsbijeenkomst door dit team nogmaals bevestigd. De Nieuwjaarsbijeenkomst is ook het moment dat de Leeuw/Leeuwin van het jaar bekend gemaakt is. Deze keer een Leeuwin: Ingrid de Bruijn voor de manier waarop zij als voorzitter van de jongst jeugdcommissie, natuurlijk met hulp, raad en daad van deze hele commissie, zich inzet voor onze jongst jeugdleden.

 

Wij staan nu aan het begin van een seizoenshelft waarin alle teams met veel plezier, veel overgave en daarmee ook toch wel veel succes weer met het veldhockey verder gaan. Met deze ingrediƫnten zullen er vele kampioenschappen komen, maar het plezier met het eigen team, met de tegenstanders en in het spel is net zo belangrijk!

Reacties


Sharon Eckringa

9-3-2012 @ 13:14:32 |tenslotte doen wij het met zijn allen, geniet er dus van.

Heleen Terpstra

9-3-2012 @ 20:12:43 |wat een heerlijk enthousiaste vereniging hebben we toch

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden