header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Senioren*

T competitie

Nieuws afbeelding 21-5-2012

Uitnodiging T-competitie

Al jarenlang doet een enthousiaste groep trainingsleden mee aan de gezellige T-competitie.

Eenmaal per maand wordt op de maandagavond een tweetal wedstrijden gespeeld. Beurtelings organiseert een van de verenigingen die avond. We spelen tegen Graspiepers, Sneek, Harlingen, Lemme, Joure en Steenwijk. Twee wedstrijden (van elk een half uur) en uiteraard een hapje en drankje als afsluiting.

De teams bestaan verplicht uit dames en heren. Sportief spel is een absolute verplichting om beginnende spelers ook een kans te bieden. De deelnemende teams bestaan allemaal uit een mix van beginners en ervaren spelers.

Op maandagavond trainen we van 20.00 tot 21.00 onder leiding van Nicole.

Bij deze nodigen we jullie van harte uit om eens mee te trainen of mee te spelen in de T-competitie. Naast mensen die niet (meer) in een reguliere competitie spelen zijn ook beginnende hockeyers van harte uitgenodigd.

Voor wie : senioren (dus 21+) die geen reguliere competitie spelen en toch wekelijks willen trainen en een maandagavond per maand willen meedoen aan een tweetal wedstrijden.

Vereist : enthousiasme en een hockeystick

Voor meer informatie: [email protected]

    
 

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN