header foto header foto header foto header foto header foto
 
Junioren*

MHC Leeuwarden is op 26 oktober a.s. gastheer van het Rabo NK Hockey Techniek 2012! VOL!!

Nieuws afbeelding 20-7-2012

Komt de Nederlandse Kampioen Hockey Techniek van onze club?

In de herfstvakantie van 2012 organiseert Hockeyschool Panasj in samenwerking met de Rabobank voor de vierde maal een uniek jaarlijks terugkerend evenement:

HET RABO NK HOCKEY TECHNIEK 2012

 

Ben jij handig met bal en stick en tussen de 8 en 13 jaar, schrijf je dan nu snel in via de site www.rabosport.nl/nkhockeytechniek. Wie weet word jij de Nederlandse Kampioen van jouw leeftijdscategorie en win je een Nederlands elftal shirt gesigneerd door alle internationals en een geweldig Adidas kledingpakket!

Je krijgt bij onze hockeyclub een dag lang techniektraining en wedstrijdvormen onder begeleiding van speciaal opgeleide techniektrainers. Belangrijkste is niet je huidige basistechniek, maar je inzet. Per locatie gaat per leeftijdscategorie een aantal finalisten door naar de Champions Day. Tijdens deze speciale finale begin november maken hockeyinternationals de Nederlandse Kampioenen Hockey Techniek 2012 bekend.
Je valt in ieder geval altijd in de prijzen als je meedoet. Elke deelnemer gaat hoe dan ook naar huis met een Rabo bidon, een NK hockeybal, een NK shirt, een medaille en een geweldige ervaring rijker!


Door het succes van de afgelopen jaren kun je kiezen uit maar liefst 20 locaties. Kijk op de website wanneer het Rabo NK Hockey Techniek bij onze club plaatsvindt.

Ga voor meer informatie, waaronder kosten en inschrijven, naar www.rabosport.nl/nkhockeytechniek.
Inschrijven kan helaas niet meer, het maximum aantal deelnemers is bereikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bijlage


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden