header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Opleiding clubscheidsrechter (CS)

Nieuws afbeelding 4-9-2012

Iedereen ouder dan 16 jaar die nog geen scheidsrechterkaart heeft en deelneemt aan de competitie wordt hierbij van harte uitgenodigd om dinsdag  18 september om 19.30 uur in het clubhuis aanwezig te zijn voor informatie betreffende de cursus clubscheidsrechter.
Ieder lid dat competitie speelt en ouder is dan 16 jaar is verplicht zijn CS kaart te halen, dit is te doen met een E-learning cursus. Dit is een geheel nieuwe opzet. Je kunt het doen wanneer het jou uitkomt, via internet. Afsluiting van de cursus vind nog steeds plaats met een schriftelijk examen, die een 3-4 keer in het seizoen wordt georganiseerd.

Als je geen scheidsrechterkaart hebt dan kan je worden ingezet voor het begeleiden van de jongste jeugd, daarvoor heb je geen clubscheidsrechterkaart nodig. Een ieder ouder dan 16 jaar die aan de competitie deelneemt wordt geacht zijn bijdrage te leveren aan het fluiten van wedstrijden, uitzonderingen daargelaten.

De examen data voor komend seizoen hoop ik op 18 september bekend te maken

Heb je nog geen clubscheidsrechterkaart dan zie ik je graag 18 september, 19.30 uur. Mocht je verhinderd zijn dan kan je dat naar onderstaand email adres mailen.

Met vriendelijke groet

Hans
 
Reacties kunnen naar [email protected]

 

Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN