header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen

1-2-3-4, hoedje van, hoedje van, ...

Nieuws afbeelding 10-9-2012
De start van het nieuwe seizoen. Alle teams spelen thuis en het is mooi weer. En Dames 1 speelt het eerste weekend gelijk haar eerste thuiswedstrijd. Dat levert een vol balkon en veel publiek langs de lijn. Dames 1 is na promotie weer terug in de 2e klasse en speelt de eerste wedstrijd tegen Zutphen.
Met het warme, zonnige en windstille weer beloofd het een zware wedstrijd te worden. De start is voortvarend. Al snel bijkt dat Leeuwarden deze wedstrijd kansen gaat krijgen. De eerste twee echte kansen blijven nog onbenut, maar na een kwartier opent Dames 1 de score met een mooie treffer van Sabine de Smet. Inzet en samenspel leveren regelmatig mooie combinaties op. En nog voor rust tekent Manon Stokroos voor de 2-0.
 
Ook na de rust wint de drive om te willen hockeyen het van de hitte. Laura Gubbels brengt Annemarie van Griethuijsen in scoringspositie: De 3-0 is een feit. En als de strijd lijkt gestreden en de vermoeidheid het laatste kwartier bij beide teams toeslaat heeft Lianna Touwen nog de energie om als laatste man op te komen en een mooie actie af te ronden. Zo eindigt deze eerste competitiewedstrijd in een fraaie 4-0 overwinning.
 
Hieronder de link naar de site van fotograaf Humprey Paap, die een aantal mooie momenten van deze wedstrijd heeft vastgelegd: http://humphoto.zenfolio.com/p188751210
 
Aanstaande zondag spelen de dames uit tegen Arnhem. En voor wie de verre reis aandurft: ook de heren spelen uit tegen Arnhem.
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN