header foto header foto header foto header foto header foto
 
Webmaster

MHC Leeuwarden introduceert LISA Team

Nieuws afbeelding 11-9-2012
Eerder deze week is de nieuwe website al geïntroduceerd en met veel enthousiasme ontvangen.
Nu volgt de toevoeging van LISA TEAM, een nieuwe teammodule waarmee spelers, trainers, coaches, begeleiders en ouders van jeugdleden niet alleen hun teamadministratie samen op orde hebben, maar ook een module waarmee je makkelijk met elkaar kan communiceren: email adressen en telefoonnummers altijd bij de hand, een mailtje aan een medespeler of het hele team is in een handomdraai geregeld, je eigen team chat, foto's delen en nog veel meer. Het kan allemaal met LISA TEAM.

Iedereen die als speler of begeleiding is verbonden aan één of meerdere teams heeft automatisch toegang tot de ‘teamroom' (wel eerst even inloggen op http://www.mhcl.nl/ natuurlijk). Ben je je lidnummer vergeten, stuur dan even een berichtje naar [email protected].

Wat je allemaal kunt doen en hoe het werkt wijst zich als het goed is van zelf. Maar als je meer informatie wilt, dan kun je eerst deze presentatie openen.
 
LISA Team is nieuw, dus even wennen: maak met je team en begeleiding duidelijke afspraken over het gebruik er van, dat komt de communicatie en de organisatie ten goede en scheelt een hoop gemail.
 
Laat het gemak van LISA Team bijdragen aan het plezier en de prestaties van je team!
 
De mhcl.nl webmasters
 
 
 
 
Bijlage


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden