header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het Bestuur

Nieuws afbeelding 21-9-2012
Nieuwsbrief September 2012
 
De kop is er af. Het nieuwe seizoen is inmiddels begonnen. Er is al een sterk begin gemaakt met de uitvoering van de nieuwe trainingsopzet onder leiding van Sybrand Adema.
De informatieavond voor de coaches van de jongste jeugd heeft inmiddels plaatsgevonden.
Alle competitieteams zijn op een vlotte manier door de TC samengesteld.
De eerste wedstrijden zitten erop. We hopen dat iedereen dit seizoen op een buitengewoon plezierige en succesvolle wijze zal kunnen hockeyen.
 
We hebben het Volvo Coco-Huismannentoernooi ook al gehad. Dit was weer een succes dankzij het mooie weer en de inspanningen van alle deelnemers en de organisatoren.
 
Het bestuur is onder de leiding van de interim-voorzitter Henk Goslings druk doende om de diverse zaken weer op orde te brengen. De beoogde nieuwe voorzitter Henk Vochteloo is zich aan het inwerken. Veel lezen en veel luisteren.
U zult de komende tijd regelmatig, het streven is maandelijks, op de hoogte worden gehouden over relevante zaken via de vernieuwde website.

De diverse commissies hebben hun eerste bijeenkomst gehad om hun plannen voor dit jaar te bespreken en de taken te verdelen.

Op 24 september zal er een een bijeenkomst worden gehouden van het bestuur en alle commissies zodat er een duidelijk beeld over en weer ontstaat over de taken en plannen van de diverse commissies.
Dit laatste past in het verbeteren van de zogeheten "horizontale communicatieā€¯.


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden