header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

MHCL presenteert ... Sietske Geerards als Trainingscoordinator Jongste Jeugd

Nieuws afbeelding 3-10-2012
In de vorige editie van 'MHCL presenteert ...' heeft U kennis kunnen maken met Sybrand Adema, de nieuwe Technisch Manager. Nu wordt het hoog tijd om nader kennis te maken met een ander lid van de technische staf, namelijk Sietske Geerards, in haar rol als trainingscoordinator Jongste Jeugd.
Sietske is in haar rol verantwoordelijk voor de invulling van de Jongste Jeugd opleiding op de woensdagmiddag. Ze bereid de trainingen voor die de verschillende trainers op woensdagmiddag uitvoeren én ze begeleidt die trainers.
Mede dankzij de inspanningen van Sietske heeft de woensdagmiddag zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een goed georganiseerde trainingscarroussel, waarin in het seizoen iedere woensdag zo'n 120 kinderen niet alleen de eerste beginselen van het hockeyspel krijgen aangeleerd, maar zich ook verder kunnen doorontwikkelen. Naast haar activiteiten voor MHCL is Sietske ook actief voor o.a. de Sneeker Hockeyclub en de districtsselectie Noord Nederland MB.
Nogmaals, hoog tijd dus voor een nadere kennismaking met Sietske:
 
Mijn naam is Sietske Geerards. Ik woon sinds 2004 in Sneek samen met mijn vriend en vijf kinderen.

Mijn hockeyroots liggen in Tilburg. Als 8-jarige ben ik begonnen bij TMHC Forward. Na de 1e training was ik meteen verliefd op de hockeysport en die liefde is nooit overgegaan. Op mijn 16e ben ik begonnen als trainer van de jongste jeugd. Al snel daarna werd ik trainer/coach van diverse juniorenteams van Forward. Dit in combinatie met het spelen in dames 1. In 1999 heb ik mijn trainer/coach A-diploma gehaald. In 2011 het trainer/coach B-diploma (HT 4).

Als speelster heb ik voornamelijk overgangsklasse gehockeyd, af en toe een jaartje 1e klasse en ook nog een seizoen mogen ‘ruiken' aan de hoofdklasse.

Al voor het derde seizoen op woensdagmiddag te zien op de velden van MHCL. Van 14.00-17.00 uur ben ik er voornamelijk om de trainers te ondersteunen en om, incidenteel, een training over te nemen. Dit doe ik vanuit mijn eigen bedrijf: Hockeyschool Friesland. Dat ben ik eind 2009 begonnen, met als missie om trainers en coaches in het noorden van het land beter te maken, zodat de kinderen uiteindelijk ook beter worden.

Als u vragen heeft, kunt u mij altijd op woensdag aanspreken.
 
Sietske geeft de pen door aan ...


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden