header foto header foto header foto header foto header foto
 
Junioren*

MB1 plaatst zich voor de Super B cup!

Nieuws afbeelding 13-10-2012
MB1 heeft zich zaterdagmiddag geplaatst voor de Super B cup. Na een mooie competitiereeks moesten ze zaterdagmiddag aantreden in Eelde om in twee wedstrijden samen met Groningen, Emmen en Quick Stick uit te maken wie zich zou plaatsen voor de landelijke competitie en de Super B cup.
De eerste wedstrijd tegen Emmen begon moeizaam. Emmen speelde een goede eerste helft en Leeuwarden keek in de rust tegen een 2-0 achterstand aan. In de tweede helft keerde het tij. De eerste strafcorners gingen er nog niet in, maar na twee mooie aanvallen was het 2-2. De slotfase van de wedstrijd was spannend. Leeuwarden scoorde vlak voor het eind de verlossende 2-3. Een strafcorner resulteerde na het eindsignaal nog in een strafbal, maar die werd niet benut, maar dat deed er niet meer toe. Leeuwarden had zich geplaatst.
In de tweede wedstrijd was Groningen MB1 de tegenstander. In de eerste helft wist Leeuwarden goed weerstand te bieden, maar geleidelijk sloeg de vermoeidheid toe. De eindstand was 6-0, maar dat kon de Friese meiden niet deren, want ze hadden zich geplaatst en spelen na de herfstvakantie in de landelijke Super B Cup.
 
We wensen MB1 veel succes in de competitie!

Reacties


Harmen van Balen Walter

14-10-2012 @ 08:53:15 |Wat een topprestatie! Alle speelsters, trainer, coach en begeleiding van harte gefeliciteerd en veel succes gewenst in de nieuwe competitie.

Heleen Terpstra

14-10-2012 @ 23:08:48 |Een hele goed prestatie van een sterk team. Ga zo door en laat zien dat er in Lwd ook heel goed gehockyed wordt. TOP ^O^

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden