header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

D-training Fries Samenwerkingsverband

Nieuws afbeelding 14-10-2012

Ook dit jaar doet MHCL weer mee aan de D-trainingen van het Fries Samenwerkingsverband van hockeyverenigingen. Graspiepers, Harlingen, Leeuwarden, Lemmer, Quick Stick, Sneek, Steenwijk en Stix mogen ieder 4 talentvolle 1e-jaars D-junioren aan deze trainingen laten deelnemen. Door de Jongste Jeugd Commissie en TC zijn van onze club voor dit seizoen aangewezen Bente Adema, Sophie Romkes, Nine Sijbranda en Sebastiaan Terpstra. De kinderen vinden het geweldig om hier aan mee te mogen doen, het is natuurlijk ook een hele eer!

De trainingen worden al een aantal jaren verzorgd door Monique Beijer met assistentie van Lennart Bosma en hebben o.a. tot doel deze kinderen voor te bereiden op de selectie van het districtteam Noord Nederland C. Het gaat in totaal om 12 trainingen gemiddeld 1x per twee weken, steeds op maandag van 17.30 tot 19.00 uur, afwisselend op de velden van de verschillende deelnemende verenigingen.
Op 8 oktober was de training op ons complex, op 15 oktober is dat weer het geval. Dank aan de ouders van onze kinderen die afgelopen maandag na de training voor iedereen een overheerlijke maaltijd hadden verzorgd (zie foto). Wij hopen dat de trainingen voor de kinderen een leerzame ervaring zijn en dat de teams waar zij in spelen daar ook de vruchten van zullen plukken.

Technische Commissie

Reacties


Sharon Eckringa

15-10-2012 @ 13:35:19 |Heel veel succes en vooral veel plezier in het hockeyen. Rita

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN