header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

MHCL presenteert ... Maarten Salverda als trainer, coach en trainingscoordinator

Nieuws afbeelding 23-10-2012
In voorgaande edities van 'MHCL presenteert ...'heeft U al kennis kunnen maken met Jan Gillebaard, Sietske Geerards en Sybrand Adema. Deze editie is gewijd aan het volgende lid van de technische staf, namelijk Maarten Salverda.
Ook Maarten is voor veel leden geen onbekende, want ook vorig seizoen was hij al actief als trainer, maar dit seizoen is zijn rol sterk uitgebreid.
Maarten is trainer/coach van Heren 1 geworden. Daarnaast traint hij een aantal Junioren lijnteams en is hij vrijdags actief als trainingscoordinator: dan begeleidt hij een aantal clubtrainers.
Een nadere kennismaking met Maarten:
 
Mijn naam is Maarten Salverda. Ik ben al meer dan 13 jaar actief als trainer en coach in Noord Nederland. Ik heb gewerkt bij de hockeyclubs Steenwijk, Hoogeveen, Roden, Sneek, Harlingen, GHBS en ik ben bedenker en oprichter van de enige zaalhockeyvereniging van Nederland, IHC Titans in Heerenveen. Daarnaast ben ik zeven jaar werkzaam geweest voor de KNHB. Ik ben betrokken geweest bij de districtsteams Jongens A en Jongens C en ik ben Funkey-docent en facilitator. In deze functie bezoek ik basisscholen om hockey aan kinderen aan te bieden en docenten te begeleiden om zelf hockeylessen op scholen te geven.

Waar hockey voor mij eerst begon met een iets uit de hand gelopen hobby, heb ik er inmiddels fulltime mijn werk van gemaakt.

Waarschijnlijk hebben jullie me wel eens op of langs het veld gezien, omdat ik sinds dit seizoen bijna dagelijks bij MHC Leeuwarden actief ben. Ik werk inmiddels al 1,5 jaar bij de club en sinds dit jaar ben ik trainer van J8E, J8D, JD1, MD1, MC1, MB1, MA1 en trainer/coach van Heren 1.

Naast het geven van trainingen begeleid ik ook nog een aantal jeugdtrainers en coaches. Hierbij probeer ik aan de hand van tips en gesprekken trainers en coaches na te laten denken over het spel, waardoor iedereen nog weer beter wordt.
 
Maarten geeft de pen door aan ...


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden