header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

MHCL presenteert ... Bernd Habekotte als trainer

Nieuws afbeelding 31-10-2012
In voorgaande edities van 'MHCL presenteert ...' heeft U al kennis kunnen maken met Maarten Salverda, Jan Gillebaard, Sietske Geerards en Sybrand Adema. Deze editie is gewijd aan het volgende lid van de technische staf, namelijk Bernd Habekotte.
 
Voor velen is Bernd natuurlijk al jaren een bekende verschijning op onze club, actief op meerdere terreinen: Als trainer en coach, mede organisator van het jaarlijkse hockeykamp in de zomervakantie en natuurlijk ook als speler. Dit seizoen is Bernd in de technische staf verantwoordelijk voor de trainingen van de hele jongens Junioren lijn: die traint hij op de maandag- en woensdagavonden. Daarnaast verzorgt hij op woensdagmiddag ook een aantal trainingen van teams in de Jongste Jeugd.

Een nadere kennismaking met Bernd:
 
Mijn naam is Bernd Habekotté en ik woon in Leeuwarden. Ik ben begonnen met hockey toen ik 5 jaar was. Vanaf het begin vond ik hockey super leuk om te doen en heb ik zelf 13 jaar met veel plezier in het eerste van Leeuwarden gespeeld.

Vanaf mij 14e ben ik begonnen met training geven. Eerst de jongste jeugd en later al snel oudere teams. Wat ik het leuke vind aan training geven is: kinderen enthousiast maken voor het hockeyen zodat ze met plezier naar training gaan en dat ze op de training hun best doen om steeds beter te worden. Geen kind is hierin hetzelfde wat elke keer een andere aanpak vraagt. Zo is geen dag het zelfde.

Dit jaar geef ik training aan de jongste jeugd op woensdag middag en ik doe alle jongens teams. Ook ben ik werkzaam op hockeyclub Sneek waar ik onder andere Heren 1 train en coach. Je kan dus zeggen dat ik hockeytrainer ben van beroep.

Ook vind ik het leuk om dingen te organiseren. Zo organiseer ik mede met een hele leuke groep iedere zomer een hockeykamp, een week vol met hockey en andere leuke dingen.

Tot op het veld!

Bernd Habekotté

 
Bernd geeft de pen door aan ...


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden