header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur

Nieuws afbeelding 7-11-2012

In de afgelopen weken hebben we de Mercian hockeyclinic en het RABO NK Hockeytechniek bij ons gehad. Het zijn succesvolle evenementen geweest.

Ook zijn we gastheer geweest voor de ( niet zo grote groep ) deelnemers aan het wielerevenement in oktober op de wielerbaan.

De evenementencommisie heeft het Halloweenfeest georganiseerd.

 

Ons H1 en D1 team strijden voor elk punt;  Ze hebben het beiden moeilijk in hun poule. We wensen al onze teams de komende weken succes toe.

 

Het VAB ( Verenigings Arbitrage Beleidsplan) voor de komende jaren is in de eindfase, wordt besproken in bijeenkomsten en beschrijft de aanpak hoe we de arbitrage leuker en beter kunnen maken zodat er ook meer mensen bereid zijn om te fluiten door meer kennis en zelfvertrouwen.

 

Als herinnering: op 14 november vindt de ALV plaats om 20.00 uur. De stukken staan op de website. Voorstel bestuur is om Henk Vochteloo als  nieuwe voorzitter te benoemen. Kees de Jong treedt tussentijds af en Erik de Boer wordt voorgedragen als nieuw bestuurslid.

 

Het bestuur wijst dringend op de regel dat roken absoluut niet toegestaan is in het clubhuis. Alleen buiten mag het. Dit is een gevolg van wet- en regelgeving. Sancties kunnen worden toegepast tegen de overtreders. We kunnen met zijn allen dit laatste door sportief meewerken makkelijk voorkomen.

 

Wij vragen ieders medewerking om de velden schoon te houden. Het is een kleinigheid om losse flesjes ed op te ruimen. Zo respecteren wij onszelf als club en leden onderling. Niemand heeft op de club personeel!

 

De voorbereidingen voor het zaalhockeyseizoen dat in december van start gaat, zijn in volle gang.

 

Allen een goede en succesvolle maand november toegewenst! 

Agenda

19-4 Lustrumloop

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden