header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Spelbegeleiding in de zaal

Nieuws afbeelding 22-11-2012

Voor spelbegeleiders jongste jeugd in de zaal

Voor degene die in de zaal bij de jongste jeugd de rol van spelbegeleider op zich nemen organiseren we op 4 december van 20.00 tot 21.30 een spelregel avond. We gaan dan de specifieke zaalregels behandelen en hoe de wedstrijden het best begeleid kunnen worden, opdat iedereen met plezier van het veld af komt. Bent u coach of ouder van een van de jongste jeugdleden en wilt ook wat weten van de spelregels in de zaal dan bent u ook van harte uitgenodigd.

Bij de zaalcompetitie dient ieder team zijn eigen spelbegeleider mee te nemen, hiervan zijn de coaches op de hoogte gebracht. Samen met de spelbegeleider van het andere team wordt de wedstrijd gespeeld, terwijl de coach zich bezig houd met het spelen van het team.

Voor het begeleiden van het spel van de jongste jeugd willen we jullie graag bijpraten over de spelregels in de zaal en het begeleiden van de teams. Er zijn in de zaal enkele afwijkende regels van het veld, maar voor enkele zal het ook de eerste keer zijn om op het veld te staan met een fluit in de hand.

Namens de scheidsrechterscommissie

Met sportieve groet

Hans ten Kate

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN