header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Naar het theater

Nieuws afbeelding 13-12-2012

Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je als bestuurder om met lastige ouders? Kom naar de theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!’ Een inspirerende show voor alle vrijwilligers bij sportverenigingen. 

 

De voorstellingen vinden plaats op:

 

Maandag 14 januari in Hoogezand-Sappemeer

Vrijdag 18 januari in Sneek

Maandag 21 januari in Hoogeveen

Dinsdag 22 januari in Delfzijl

 

De inloop is vanaf 19:30 en de voorstelling duurt van 20:00 t/m 21:20. Deze voorstelling gaat over het effectief begeleiden van jeugdsporters en is bedoeld voor trainers en coaches in de sport. En voor bestuurs- en commissieleden, die bij hun sportclub een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen.

 

Ben jij trainer, coach, begeleider, bestuurslid of scheidsrechter? Dan is deze leuke voorstelling over het versterken van de vereniging en het begeleiden van (jeugdige) sporters echt iets voor jou. Hoe kun je met elkaar een cultuur neerzetten waarin prestaties verbeteren, sportiviteit toeneemt, meer pubers lid blijven en het aantal vrijwilligers groeit!

 

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.

 

De sportbonden en NOC*NSF bieden jou een hoge korting aan. Zo kost een kaartje jou slechts € 5 (normale prijs € 20).

Bestel nu kaarten op www.welwinnenhe.nl. Meer informatie over de voorstelling in Sneek is te vinden in de flyer die is toegevoegd als bijlage.

 

Bijlage

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden