header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen

Dames 1 zaalhockey zondag 13 januari 2013

Nieuws afbeelding 14-1-2013
Zondag 13 januari 2013 speelde Dames 1 in de zaal voor het eerst dit seizoen thuis in Sportcomplex het Kalverdijkje en dat leverde gelijk een volle tribune op. Lekker inspirerend om zo twee belangrijke wedstrijden te spelen.
 
De eerste wedstrijd tegen hekkesluiter Hoogeveen leverde een aantal mooie acties en veel doelpunten op. De wedstrijd eindigde in een 8-1 overwinning.
 
De tweede wedstrijd was tegen Eelde, een pittig team waar we in de eerste ontmoeting in de slotminuut nog een strafcorner wisten te forceren, waarmee we na het eindsignaal de winnende treffer scoorden (4-3). Nu waren we vanaf het begin sterker en zo werd nu ook van Eelde met ruime cijfers gewonnen: 7-2.
 
Kortom, Leeuwarden deed goede zaken (6 winstpunten en een verbetering van het doelsaldo) en doet volop mee in de strijd bovenin de poule. Met nog 4 wedstrijden te gaan wordt het erg spannend. Over twee weken ontmoeten we in Hoogeveen voor het eerst het lastige en sterke Coevorden, en de laatste twee wedstrijden van dit seizoen speelt Dames 1 weer thuis in Leeuwarden op 3 februari, om 16:15 uur en 18:05 uur.
 
Humphrey Paap maakte een mooi fotoverslag van beide wedstrijden: klik HIER voor het fotoverslag

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN