header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

Oproep

6-3-2013

Beste Leden,

De winterstop is weer voorbij, de eerste teams  mogen komend weekeinde de weide in. Dat kan en  mag niet zonder scheidsrechters. Vorig jaar is Rita Eckringa gestopt met de indeling van de scheidsrechters, we zoeken vervanging voor haar.

Wie o wie wil de indeling van spelbegeleiders en scheidsrechters voor zijn/haar rekening gaan nemen. We zoeken 3 personen die voor de indeling van de spelbegeleiding van de Jongste Jeugd en voor de indeling van de scheidsrechters voor de Jeugd11-tallen en Senioren willen zorgen.

Vele handen maken licht werk………. Alles gaat via de website en mail.

De spelbegeleiders en scheidrechters voor komend weekend zijn nu ingedeeld. We zoeken dus 3 personen die het leuk vinden scheidsrechters en spelbegeleiders in schema’s te plaatsen en iedere wedstrijd hierdoor van passende begeleiding te voorzien.

Wie zich geroepen voelt om een van deze taken op zich te nemen en daarmee zijn/haar steentje bij te dragen aan de vereniging kan zich bij ondergetekende of het bestuur melden.

Met vriendelijke groet,

Namens de scheidsrechterscommissie,

Hans ten Kate

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN