header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

fluiten komend weekend

11-3-2013

Van de Scheidsrechterscommissie

 

Het seizoen is weer begonnen, de spits is eraf. Afgelopen zaterdag heeft Meisjes B1 samen met de ouders van je jongste jeugd alle wedstrijden begeleid. Geweldig dat jullie er allemaal waren!! Helaas was zondag de groene weide weer eens wit en gingen zondag de wedstrijden niet door. Komend weekend is het nog steeds winters, dus houd de website in de gaten of de wedstrijden al of niet doorgaan.

 

Voor het komende weekend waren maar weinig mensen die zichzelf ingedeeld hebben om te fluiten, dat hebben wij dus voor jullie gedaan. Als je onverhoopt verhinderd bent dan dien je zelf voor vervanging te zorgen…. Zoals het al jaren goed gebruik is binnen de vereniging. Niet komen opdagen is geen optie. Zondag spelen slechts 3 teams thuis. Derhalve is H1 ingedeeld om D2 te fluiten.

 

Bij het indelen hanteren we zoveel mogelijk de regel dat iedereen in een team ongeveer evenveel fluit. Je wordt naar mogelijkheden ingedeeld. Denk je speciale reden te hebben waarom je niet hoeft te fluiten of heb je speciale wensen betreffende teams die je wilt fluiten dan kan je dat bij het onderstaande email adres opgeven. Geldige redenen en wensen leggen we in het systeem vast en proberen er zo veel mogelijk rekening mee te houden. Maar uitgangspunt is dat iedereen ouder dan 16 en competitie speelt wedstrijden moet fluiten, ben je ouder dan 14 dan mag je wedstrijden fluiten. Als je ouder dan 14 bent mag je je hiervoor op onderstaand mailadres opgeven, dan nemen we je in de scheidsrechters lijst op.
 
Voor het fluiten van 11-tallen moet je een CS-kaart hebben, voor het begeleiden van de jongste jeugd moet je vooral enthousiast zijn, je krijgt de spelregels toegestuurd voor de teams die je wilt begeleiden. Naarmate de spelers ouder zijn komen er meer regels.

 

Met sportieve groet

Hans

 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN