header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

Voorbereidingstrainingen ter voorbereiding op Noord

Nieuws afbeelding 22-3-2013 Elk seizoen mogen alle hockeyclubs weer spelers en speelsters afvaardigen voor de selectiedagen van de districtsteams (het Noord). Zo ook dit seizoen! District Noord heeft teams voor jongens/meisjes in de C- en B-categorie. In deze teams spelen de beste  spelers van Friesland, Groningen in Drenthe. Het doel is uiteindelijk om de spelers op te leiden voor de nationale jeugdelftallen.

De Technische Commissie heeft, op advies van de Technisch Manager en de trainers van de teams in de betreffende leeftijdscategorie├źn, de volgende spelers hiervoor geselecteerd: 
Marit Poelsma, Mirela Rodenburg, Daphne van Griethuijsen, Manoesch Wouwenaar, Gemma Adema, Pien Koppers, Isabel Jacobs, Silke Kramer, Vivian de Smet, Bente Adema, Maud-Paulien Colly, Sophie Romkes, Naut Folkers, Jasper Folkers, Micheal Schut, Tijn Musters, Sebastiaan Terpstra, Twan van Dalen, Sierk Flisijn, Jeroen Schuiling, Boude de Boer.
 
Alle spelers en speelsters zijn inmiddels ge├»nformeerd. De selectiedagen van het Noord vinden plaats aan het eind van het seizoen. De beste spelers van alle noordelijke clubs zijn daar aanwezig. Uiteindelijk worden ongeveer 20 spelers geselecteerd per leeftijdscategorie. Om onze spelers nog beter op voor te bereiden op de selectiedagen van het Noord, bieden we deze groep extra trainingen aan. Deze trainingen zijn op dinsdag van 17.00 tot 18.30 uur en worden verzorgd door Maarten Salverda. Maarten heeft gewerkt bij het Noord en zal de extra trainingen afstemmen op de selectiedagen. De trainingen gaan per volgende week (dinsdag 26/3) in en lopen door tot het einde van het seizoen. We wensen iedereen veel plezier en succes met de selecties!

TC MHCL

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN