header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

scheidsrechtercursus

28-3-2013

Examen Clubscheidsrechter woensdag 15 mei.

Iedereen ouder dan 16 jaar die nog geen scheidsrechterkaart heeft en deelneemt aan de competitie wordt hierbij van harte uitgenodigd om woensdag  15 mei om 19.30 uur in het clubhuis aanwezig te zijn om het examen te doen voor clubscheidsrechter. Ieder lid dat competitie speelt en ouder is dan 16 jaar is verplicht zijn CS kaart te halen. Als je tussen de 14 en 16 bent dan verwachten we dat je de kaart gaat halen.

Om je voor te bereiden op het examen kan je een E-learning cursus volgen.  Je kunt het doen wanneer het jou uitkomt, allemaal via internet. Gedurende een maand krijg je toegang tot de cursus, daarnaast zijn op internet de wedstrijdreglementen te vinden en te downloaden en zijn er oefenexamens aanwezig. Heb je nog vragen dan kan je een mailtje naar [email protected]sturen. Op dit adres kan je je ook aanmelden om examen te doen, dan krijg je nog aanvullende informatie.

Om de slagingskans te vergroten worden er 2 avonden georganiseerd waarin we een examen oefenen, de regels grotendeels worden behandeld en vragen beantwoord kunnen worden. Dit zal gebeuren op donderdag 25 april en dinsdag 14 mei. Iedereen die examen wil doen is op deze avonden van harte welkom vanaf 19.30 uur.

Ik zie je graag op het examen op woensdag 15 mei, 19.30 uur en misschien ook wel op een van de andere 2 avonden.

Met vriendelijke groet

Hans ten Kate

[email protected]mhcl.nl

 

Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN