header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Bestuursbrief april 2013

16-4-2013 Bestuurskamer:
Hoera! De verbouwing van de bestuurskamer gaat binnenkort beginnen onder de bezielende leiding van Timo Adema. Een groep vrijwilligers zal de ruimte met één meter verbreden , er komt een mooie glazen wand naar de kantine en er wordt geverfd. Uiterlijk eind mei moet het klaar zijn. Het wordt dus ook wel een tijdje met enige 'rommel".
Communicatiecommissie:
Alle nieuwe formats voor briefpapier, flyers, documenten, presentaties zijn klaar en zijn beschikbaar voor alle commissies en het bestuur via de website onder "Documenten". Ze kunnen als basis gebruikt worden voor diverse acties, leden werving, sponsoring en informatie. De commissie ondersteunt de gebruikers in de toepassing ervan.
Kunstgrasveld 3:
Menno Olman trekt samen met Henk Goslings het goed verlopende overleg met de gemeente. De gemeente heeft om niet-financiele redenen de renovatie van Kalverdijkje -Zuid met één jaar opgeschoven. Dit biedt ons nieuwe kansen op een uitbreiding en  duidelijke verbetering van onze velden. Wordt vervolgd.
Schoonmaak:
Het heeft even geduurd, maar oplettende leden hebben kunnen constateren  dat onze accommodatie  nu zeer schoon wordt gehouden door Lucien van Avermaete, die ook sedert kort de voorzitter is van de onderhoudscommissie.
Vrijwilligers:
Er is behoefte aan actieve en betrokken vrijwilligers voor de Jongste Jeugdcie, Arbitragecie en de Materiaalcie. Informatie bij de voorzitters. Zie hiervoor op de website onder "Organisatie" 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden