header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Arbitrage

CS+

29-4-2013
Tom (H1), Nathan (H1), Megiel (JB), Yolanda (D1), Tessa (D1), Sabine (D1) en Annemarie (MB1) zijn begonnen met de opleiding tot CS+ scheidsrechter. Ze hebben een shirt met CS+, een kaartenset en fluit ontvangen en leren door deze cursus nog beter te fluiten. Door beter te leren fluiten beleef je meer plezier aan het fluiten en wordt het steeds makkelijker wedstrijden te begeleiden. Op het veld herkennen we de kandidaten aan het groene shirt, maar ze hebben dus ook kaarten op zak die ze zeker mogen gebruiken. We zullen met de begeleiders er alles aan doen om zowel de cursisten als de teams die ze fluiten met nog meer plezier de wedstrijden te laten spelen en begeleiden.
 
Wil je ook in aanmerking komen om beter te leren fluiten dan kan je je hiervoor opgeven. We zullen dan eerst bekijken of je ook echt voor de opleiding in aanmerking komt. Het is vooral belangrijk dat je enthousiast bent, maar kennis van de regels is natuurlijk een andere voorwaarde (je moet de CS kaart al hebben). Je zult vooral veel wedstrijden moeten fluiten, daar leer je het meeste van. Maar daarnaast zullen er enkele clinics worden georganiseerd waar je bij aanwezig moet zijn.
 
Heb je belangstelling dan kan je dit mailen naar [email protected]
Met sportieve groet namens de scheidsrechtercommissie
Hans
Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

examens kandidaat scheidsrechters
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN