header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Technische Commissie

DOD

Nieuws afbeelding 6-5-2013
2 Jeugdspelers MHCL op Districtsontmoetingsdag (DOD)

 
Op zaterdag 4 mei zijn de wedstrijden van de 2de DOD gespeeld in het Amsterdamse Bos (hockeyverenigingen: Amsterdam, Pinoke en Hurley). 2 Jeugdspelers van onze club, Jasper Folkers (jongens C) en Gemma Adema (meisjes C) deden hier namens district Noord-Nederland aan mee.  In totaal zijn er 6 districten per leeftijdscategorie (jongens en meisjes C en B): Noord-Nederland, Midden-Nederland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zuid-Nederland en Oost -Nederland. Uit deze vertegenwoordigende teams worden uiteindelijk de spelers gekozen voor de Nationale Jeugdteams. 
Jasper en Gemma  hebben allebei twee wedstrijden gespeeld tegen Noord-Holland en Midden-Nederland gespeeld. Helaas beide wedstrijden verloren, maar wel ontzettend veel geleerd. Voor meer informatie over de DOD: http://www.hockey.nl/ (nieuwssite van de KNHB).

De selectietrainingen voor de districtteams van Noord-Nederland voor volgend jaar zijn aan het einde van dit seizoen. Wij zijn druk bezig om onze spelers hierop voor te bereiden. We houden jullie op de hoogte.
 


 
 
 
 
 

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN