header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Ledenwerving

Nieuws afbeelding 7-5-2013
MHCL is een bloeiende vereniging met een groeiend aantal leden. Veel nieuwe leden vinden zelf de weg naar onze club, in sommige categorieĆ«n zouden we graag extra aanwas zien, voor een goede balans. Zo zijn jongens (jongste jeugd en junioren), studenten en jonge senioren meer dan welkom.
Er zit al een aantal wervingsactiviteiten in de pijplijn: zo zijn we met Fysiotherapie Bilgaard in gesprek voor om met een hockey clinic te participeren in 'Fitter Kids', een programma dat bestaat uit voedingsbegeleiding en verschillende bewegingsactiviteiten voor kinderen die te zwaar zijn. Ook gaan we als pilot samen met duofunctionarissen van de gemeente Leeuwarden een hockeyclinic organiseren voor de basisschoolkinderen in Camminghaburen. Ook zijn er plannen voor een actieve benadering van studenten.
Om actief invulling te kunnen geven aan deze en andere wervingsactiviteiten zijn we op zoek naar één of enkele vrijwilligers die deze ledenwervingsacties willen coƶrdineren.
 
Spreekt deze rol je aan en wil je actief je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze vereniging neem dan contact op met een van de bestuursleden, of mail [email protected] en we nemen contact met je op.
 
Namens het bestuur,
 
Steven van Griethuijsen

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden