header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur ...

Nieuws afbeelding 25-3-2007

Beste lezers,

Een rustige zondag op de club. Slechts één thuiswedstrijd, verder speelden de diverse teams uit. Zonder de indruk achter te willen laten dat andere uitslagen niet de moeite van het vermelden waard zijn, is het toch leuk om te kunnen melden dat Dames I in Leusden met 3-3 gelijk gespeeld heeft, en Heren I met 2-1 van Ares gewonnen heeft. Belangrijke punten zijn binnengehaald.

Hoewel we pas eind maart zitten, staat het komende seizoen al weer volop op de agenda. Selectiewedstrijden voor de jeugd staan weer op stapel, maar ook zaken als begeleiding en training/trainers komen aan bod. Het wordt weer een spannende en intensieve tijd. Ook voor wat de financiële positie van de club kijken we vooruit. Want voor het komende seizoen zijn weer de geldmiddelen nodig om de sportieve doelen van de club te kunnen realiseren.

Belangrijke bron van inkomsten zijn de contributiegelden. En dat is nu iets waar we helaas een negatieve trend waarnemen. In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn er nu nog vele leden die nog niet hun contributie voor het al weer bijna afgelopen seizoen betaald hebben. Ik hoor u denken : dat geldt niet voor mij. Maar dan verzoek ik u toch even echt goed na te gaan (of na te vragen) of er daadwerkelijk betaald is. Net als voorgaande jaren heeft u aan het begin van het seizoen van de penningmeester een brief met het te betalen bedrag ontvangen. Hij heeft er inmiddels een herinnering en een aanmaning achteraan gestuurd, maar nog steeds zijn er openstaande posten.

Onder het motto “gedeelde smart is halve smart” hebben wij besloten om de druk op onze penningmeester wat te verdelen door de coaches/aanvoerders bij het inningsproces te gaan betrekken. Zij zullen van ons te horen krijgen welke teamleden nog niet betaald hebben met het verzoek de betreffende speler/speelster hier op aan te spreken.

Komend weekend is er weer veel te doen op club. Zaterdag begint als altijd met de jongste jeugd. Een waar spektakel van zeer enthousiaste hockeyertjes en een even zo enthousiaste mini-commissie. De moeite waard om eens te gaan kijken op weg naar (of terug van) de weekendboodschappen. De dag wordt besloten met wedstrijden van zowel JA1 als MA1, dus ook daar is het spektakel gegarandeerd.

Zondag wordt om half tien (!?) gestart met de altijd-zichzelf-van-commentaar-voorzienende Veteranen A, waarna het de rest van de dag een drukte van belang zal zijn. Dames I speelt om 12.45 tegen Ede, en Heren I om 14.30 uur tegen Eelde. Al met al twee dagen met veel hockey, en het bestuur hoopt u dan ook langs de velden te kunnen begroeten!

Namens het bestuur, Ernst Vasbinder

Reacties


Heleen Terpstra

26-3-2007 @ 11:01:37 |naast het grote aanbod van hockey is er voor de jeugd ook nog een spetterende feestavond georganiseerd op de zaterdag. Ook daar is men welkom!!!!!!!!!! Zie de uitnodigingen van het jeugdbestuur. ^0^

Ernst Vasbinder

26-3-2007 @ 22:38:25 |Heleen, helemaal waar! Een terechte aanvulling, dus allemaal kijken maar de uitnodiging van het Jeugdbestuur.

Peter Paul Palmboom

29-3-2007 @ 13:53:11 |veel teams spelen thuis! Geen feestje georganiseerd????

Carlijn van der Veen

30-3-2007 @ 12:50:43 |Zaterdag word ook een top feest! maar is er zondag ook een topfeest? met een leuke band ofzo?!

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN