header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen

MHCL Dames 1 wint van Twente

Nieuws afbeelding 4-11-2013
De dames uit Leeuwarden begonnen fris aan de wedstrijd tegen Twente. Al gauw werden er kansen gecreëerd en mooi combinatiespel gespeeld. Het bleef echter de gehele eerste helft 0-0.
In de tweede helft begon het echt te lopen bij Leeuwarden. Het tempo ging omhoog, wat de tukkers niet konden belopen. Annemarie van Griethuijsen schoot de openingstreffer fraai langs de keeper. Het vertrouwen groeide en enkele minuten later maakte Van Griethuijsen haar tweede van de wedstrijd.
3-0
 
De Twentse dames lieten het er niet bij zitten. Er werd hard gevochten voor een tegendoelpunt, maar de Friese verdediging wist alles weg te werken. 
Met nog tien minuten op de klok onderschepte Lisa Keizer de bal. Richting de goal gaf ze een pass naar Annemarie van Griethuijsen die er een derde doelpunt aan wist toe te voegen.
De eindstand is 3-0 en met drie punten stijgen de dames een plaats in de competitie. De elfde plek is bemachtigd. Volgende week zondag reizen de dames naar Wijchen om daar opnieuw de strijd aan te gaan.
 
Humphrey Paap was aanwezig en maakte een mooi fotoverslag: http://humphoto.zenfolio.com/p133423187
 


Danique Hoekstra
    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN