header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Van het bestuur ...

Nieuws afbeelding 11-4-2007

Goede vrijdag deed zijn naam eer aan: het was prachtig weer. Op het Kalverdijkje was het een drukte van belang, daar werd het JHT examen afgenomen voor de cursisten uit Friesland.

Isabelle, van harte gefeliciteerd met het behalen van je JHT examen. Een welwillend team dat een extra training onderging en goed gestemde examinatoren die jou verrichtingen gade sloegen en goed bevonden. De minicommissie is rijker aan een trainer die haar examen met goed resultaat heeft afgelegd. Dat je het niet kado krijgt bleek wel uit het aantal geslaagden. De cursus begon met 18 cursisten, waarvan er 10 examen deden en daarvan waren er 7 geslaagd. Helaas behoort Roos tot de herexamen kandidaten. Roos mag 6 juni alsnog bewijzen dat de examinatoren het op goede vrijdag aan het verkeerde eind hadden. We hopen nog lang plezier te hebben van hetgeen jullie geleerd hebben dat onze leden met veel plezier bij jullie mogen leren hockeyen of hun hockeykwaliteiten nog verder verbeteren.

Op het trainingsfront zijn nog meer bewegingen. Voor volgend seizoen hebben we een goede (eerste) stap gezet in de al lang gekoesterde wenst de trainingen te professionaliseren. Naast dat we ver zijn om de training/coaching van Heren 1 en Dames 1 goed in te vullen, krijgen daarnaast ook minimaal de komende 3 jaar de 1e teams van de 11-tallen van de jeugd specifieke trainings aandacht. Bedoeling is om vanaf de jongste categorie te gaan bouwen aan iets wat uiteindelijk het fundament onder Dames en Heren 1 moet gaan vormen. Dit is een meerjaren aanpak waarvoor in het TC-beleidsplan de eerste aanzet gegeven is. We realiseren ons dat we het nodige van de leden vragen, maar wij zijn van mening dat het de investering in de jeugd waard is.

Bovenstaande kan alleen in (nauwe) samenwerking met natuurlijk alle andere trainers die zich al inzetten voor de trainingen. Voor komend seizoen is de TC al bezig met inventariseren van de trainers. Ben je nog niet benaderd, maar heb je wel zin om een team te trainen, of te assisteren bij een training, meld je dan aan bij Madeleine Klompe of Marius Modder. Zij zijn binnen de TC belast met het coördineren van de trainers en verantwoordelijk voor de indeling en eventuele wensen betreffende teams/trainingstijden, alsook opleidingen van de trainers en coaches. Naast de JHT cursussen die we in Friesland ieder jaar proberen te organiseren zijn Peter Paul en Kirsten nu bezig met hun trainer A-cursus.

Allemaal stappen om het hockey in Leeuwarden op een hoger niveau te krijgen. Hierdoor hopen we nog meer plezier in onze groeiende vereniging te kunnen bieden en voor een ieder wat wils. Tophockey kan niet zonder recreatie hockey maar recreatie hockey ook niet zonder tophockey.

Komende tijd wordt het voor de TC weer druk met de selectie, we wensen iedereen veel plezier en sterkte toe en hopen dat iedereen straks weer op zijn/haar plekje terecht komt.

Namens het bestuur

Hans ten Kate

Bijlage

Reacties


Heleen Terpstra

11-4-2007 @ 14:54:18 |Isabelle GEFELICITEERD Geweldig ^O^ Roos zet h'm op en laat ze zien dat het bij jou ook goed zit.;) =

Reageer op het nieuws
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden