header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Bestuur

Let op! Aanscherping regels bar MHC Leeuwarden

Nieuws afbeelding 17-5-2018

Beste leden,

 

Afgelopen zaterdag 12 mei is er een controle geweest van de gemeente. Tijdens deze controle zijn een aantal zaken naar voren gekomen. In deze e-mail delen wij met jullie wat dit betekent.

 

Geen alcohol onder de 18

Misschien ten overvloede. Er mag geen alcohol worden geschonken aan personen onder de 18. Wanneer dit gebeurt en wij worden betrapt, kost dat € 1.830,00. Wees hier streng in en controleer bij twijfel de leeftijd.

 

Betere communicatie geen alcohol onder de 18

De controleur gaf aan dat wij beter moeten communiceren dat er geen alcohol aan mensen onder de 18 mag worden geschonken. Hier hebben wij meteen stickers voor aangeschaft en in de club opgeplakt. Daarnaast is de screensaver van de kassa voorzien van de tekst: NIXX18.

 

Geen barvrijwilligers onder de 16

In de wet staat dat er geen barvrijwilliger onder de 16 mag zijn wanneer alcohol wordt geschonken. Helaas moeten ook wij ons aan deze wet houden. Om geen misverstanden te krijgen daarom de volgende regel: In het weekend geen barvrijwilligers onder de 16 jaar.

 

Instructie ‘Verantwoord Alcohol Schenken’

Wanneer alcohol wordt geschonken, moeten barvrijwilligers de instructie ‘Verantwoord Alcohol Schenken’ behalen. De barcommissie is hier druk mee bezig. Het zou mooi zijn dat wij als club zoveel mogelijk gecertificeerde barvrijwilligers hebben. Haal jij hem ook? Dat kan via: https://www.nocnsf.nl/ivaen is gratis. Deel daarna het certificaat met ons, zodat wij deze kunnen vastleggen.

 

Om boetes en andere vervelende consequenties te voorkomen vragen wij jullie vriendelijk deze regels te volgen.

 

Bedankt voor jullie begrip,

 

Met vriendelijke groet,

De barcommissie

Het bestuur

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

uitstellen ALV
    
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN