header foto header foto header foto header foto header foto header foto
hoofdsponsor
hoofdsponsor
 

MHC Daring-Veendam MB1 - Meisjes B1: 0 - 5

Gespeeld op: 7-10-2017

Daring MB1 - Leeuwarden MB1

Vandaag was de laatste wedstrijd van de voorcompetitie. Erg belangrijk was die niet, want veilig voor de play-offs waren we in principe al. We mochten spelen op een fijn waterveld. Op het veld konden we harde passes geven, maar helaas kwamen stuiterballetjes ook veel voor. 
Onze voorbereiding was niet al te best, waardoor we niet geconcentreerd begonnen aan de wedstrijd. Veel aanvallen belandden in de stick van de tegenstander, dus Daring kreeg veel kans om hun spel te spelen. Ons spel was verder niet dynamisch en we pompten alle ballen direct weer de drukte in. De coaches schudden ons daarom in de pauze even wakker: het leek nergens naar. De tweede helft begonnen we gelukkig ons eigen spel te spelen en begonnen we hard te werken samen. 
We pakten de wedstrijd op. Direct begonnen we aan de aanval, maar toch niet altijd met succes. We kwamen wel beter voor de man, de passes waren beter in de stick en we hebben wel vijf doelpunten gescoord. Toch hadden we gehoopt de wedstrijd met meer dan tien doelpunten af te sluiten, dus tevreden waren we niet. Uiteindelijk blonk ook niemand echt uit; niemand was vandaag op z'n best. Een man of the match is er deze keer dus ook niet. 
We hebben vandaag gelukkig wel gewonnen en we hebben zin in de playoffs van volgende week! We gaan ons uiterste best doen om dit jaar Super B te halen!

Geschreven door Roos Kuipers en Vivian De Smet

Andere verslagen

Tegenstander Datum
GHBS MB1
MHC Dash MB1
MHC Daring-Veendam MB1
GHBS MB1
MHC Dash MB1
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
058 266 7474
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN