header foto header foto header foto header foto header foto header foto
hoofdsponsor
hoofdsponsor
 

Meisjes D5 - HC Eelde MD3: 5 - 8

Gespeeld op: 2-12-2017

MHCL MD5 – Eelde MD3

De laatste wedstrijd voordat we de zaal in gaan. Een pittige tegenstander maar dat zijn we ondertussen wel gewend. Veel wedstrijden in het noorden waren afgelast maar zo niet bij ons. Het veld lag er mooi bij. Bevroren maar prima bespeelbaar.
Alissa was door Sinterklaas ontvoerd dus versterking opgeroepen. Deze keer kwam Floortje Visser uit 8E3 ons helpen.

Na het inspelen en een korte teambespreking kon de wedstrijd aanvangen. De wedstrijd was koud 1 minuut begonnen en we stonden al met 0-1 achter. We herstelden ons gelukkig snel en de wedstrijd ging gelijk op. We maakten de gelijkmaker dan ook en dat was terecht. Wederom vervielen we wat teveel in het “ over de as spelen” en dat brak ons op. Eelde wist een aantal doelpunten te maken en met een 1-5 achterstand gingen we de rust in.
Terwijl het aanwezig publiek nog aan de koffie zat (en er eentje voor mij meenam, bedankt!) begon de tweede helft alweer. Wederom waren we niet bij de les en toen de koffie arriveerde had ik die ook wel nodig. De achterstand was opgelopen tot 1-6. Met een paar strenge bewoordingen pakten de meiden het toen goed op. Er werd vol gas geven en we scoorden 3 doelpunten op rij. We herpakten ons dus goed en je ziet daar aan dat er nog meer in moet zitten. Ook onze invaller Floortje vond haar draai steeds meer en hielp mee in een paar mooie aanvallen. Helaas leidde dat niet tot doelpunten. Eelde herpakte zich en liep uit tot 4-8. Wederom gaven we niet op. Dat is het mooie van MD5! In het slot maakten wij nog een doelpunt waarmee de eindstand 5-8 was. Met een positief gevoel verlieten we het veld.

Doelpunten werden deze keer gemaakt door Jinte, Veerle, Jinte, Veerle en Robine (toch mooi dat je laatste man kan spelen en kan scoren!)

Vanaf de zomer hebben de meiden een stijgende lijn laten zien. Nu eerst de zaal. Dat wordt ook pittig. Een andere sport maar niet minder mooi. Zeer intens zelfs en vol techniek. Dan pakken we de draad in 2018 weer op. In de zaal schrijf ik geen verslagen…. Dus …. Tot volgend jaar!

 

 


 

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Sneeker Mixed Hockey Club MD3
MHC Westerkwartier MD1
JHC-Stix MD1
GHHC Groningen MD7
GHBS MD5
GHBS MD6
MHC Dash MD2
MHC Roden MD2
Sneeker Mixed Hockey Club MD3
HHC Quick Stick MD4
de Graspiepers MD3
GHBS MD6
Harlinger Mixed Hockey Club MD3
Sneeker Mixed Hockey Club MD5
 

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
058 266 7474
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN