header foto header foto header foto header foto
hoofdsponsor
hoofdsponsor
 

Meisjes C6 - JHC-Stix MC2: 2 - 1

Gespeeld op: 6-11-2018

Op de warmste 6 november avond ooit gemeten traden we aan tegen Stix-MC2. Een wedstrijd tegen de nummer 3 uit de competitie. Eerder dit seizoen werd de uitwedstrijd met 6-2 gewonnen dus ook deze avond zou succesvol moeten zijn.

De dames zaten voor de wedstrijd vol met energie en dat vertaalde zich in de eerste minuten van de wedstrijd. Na amper 3 minuten gespeeld te hebben was het Hartje die het goal wist te vinden, 1-0. Daarna zakte de energie echter snel weg en gingen we mee in het 'tempo' van Joure. Een spannende periode volgde waarin de bal van hot naar her ging en na wat gerommel in het goal achter Merel viel, 1-1. Tevens de ruststand.

In de rust werden de dames er op aangespoord de rust te bewaren en zelf weer te gaan hockeyen. Dit werd een tijd volgehouden tot halverwege de tweede helft. De bal ging weer alle kanten op en de wedstrijd werd enorm spannend gemaakt. Keeper Merel wist een aantal fraaie ballen uit het goal te houden en de voorhoede miste een aantal opgelegde kansen. Uiteindelijk was het Luna die voor de 2-1 zorgde, zo'n 5 minuten voor het eind. Het vuurde laaide op en de laatste minuten werd er als een blok gespeeld en kwam Joure niet meer aan hockeyen toe.

De dames hebben er, gezien de stand in de competitie, een welverdiende overwinning uitgesleept, of het spel datzelfde beeld liet zien...

Andere verslagen

Tegenstander Datum
JHC-Stix MC2
Harlinger Mixed Hockey Club MC3
de Graspiepers MC2
Sneeker Mixed Hockey Club MC4
JHC-Stix MC1
Harlinger Mixed Hockey Club MC3
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
058 266 7474
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN