header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Marjolijn gaat naar de hoofdklasse!

Nieuws afbeelding 20-5-2014 Marjolijn Bosma is een bekende verschijning op de Leeuwarder hockeyvelden, niet alleen als jeugdspeelster die bij Leeuwarden hockeyde tot dat ze in Utrecht ging studeren. Maar ook als organisator van het hockeykamp.
Marjolijn maakte als keepster afgelopen seizoen de overstap naar Dames 1 van Wageningen om daar in de overgangsklasse de goal van Wageningen te verdedigen. En niet zonder succes, want omdat Wageningen enkele weken geleden al kampioen werd volgde playoffs en daar was Bloemendaal - toch niet de eerste de beste - de laatste barrière naar de Hoofdklasse. Na de 1-2 uitzege op 11 mei, werd afgelopen zaterdag de return in Wageningen ook overtuigend gewonnen (4-2). En zo plaatst Wageningen zich voor het komend seizoen voor de hoofdklasse, een geweldige prestatie, met een hoofdrol voor Marjolijn.
We zijn trots op Marjolijn en wensen haar alle succes de komende competitie op het hoogste niveau!

Reacties


Robert Eckringa

25-5-2014 @ 11:56:30 |Van harte gefeliciteerd Marjolijn en veel plezier en succes toegewenst door ons! Rob, Rita ,Sharon, Sebastiaan en Damian Eckringa. Zet hem op meid

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden