header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Status oplevering velden en start trainingen en competitie

Nieuws afbeelding 23-8-2014 Vrijdag 22/8 zou het nieuwe complex worden opgeleverd, maar het slechte weer van de afgelopen week gooide helaas roet in het eten. Even leek het er vrijdag op dat we in ieder geval het nieuwe 3e veld - weliswaar zonder verlichting - mochten gaan gebruiken, maar die illusie was van korte duur.
De aannemer heeft de komende week nog een flinke periode droog weer nodig, want dat is noodzakelijkom de velden in te kunnen  strooien en ook moet er nog flink gewerkt worden om allerlei zaken op en rond de velden af te ronden.
We verwachten dat in de loop van de komende week de verschillende velden speelklaar worden opgeleverd, eerst nog zonder werkende licht of sproei-installatie en daarom kunnen we helaas nog niet met het trainingsprogramma beginnen. Het definitieve trainingsprogramma start naar verwachting op maandag 1 september aanstaande.

Omdat er al enkele teams bezig zijn met de voorbereiding en omdat er aanstaande zaterdag al 4 junioren teams hun eerste competitiewedstrijd hebben proberen we komende week wel een zeer beperkt nood-trainings-programma te realiseren, zodat de teams die a.s. zaterdag hun eerste wedstrijd spelen (MA2, JA1, MC4 en JD1) in ieder geval hun eerste training ook achter de rug hebben. Ook enkele teams die uitkomen in de topklasse en Heren 1 en Dames 1 proberen we met de beperkte ruimte te faciliteren. Afstemming van deze trainingen vindt rechtstreeks plaats met de betreffende teams, nadat we a.s. maandag meer duidelijkheid van de aannemer hebben gekregen inzake de opleverplanning.

Zodra er relevante ontwikkelingen zijn, zullen we die via de website bekendmaken.

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden