header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Wedstrijdverslagen

Dames 1 MHCL - Civicum

Nieuws afbeelding 28-9-2014

De hockeydames van Leeuwarden speelden deze week tegen de promovendus Civicum uit Cuijck. De dames gingen vol zelfvertrouwen de wedstrijd in. Het vertrouwen was dan ook in het spel te zien en leverde al snel een aantal strafcorners op. Leeuwarden was te veel bezig met het scoren van doelpunten. Civicum kon daardoor makkelijk counteren en de verdediging uitspelen: 0-1.

Maar Leeuwarden ging niet bij de pakken neer zitten. De dames kwamen er hockeyend goed uit en dat leverde een aantal kansen op. Er werd een fraaie actie gemaakt over de achterlijn, waarna Eva Kramer de bal kreeg en scoorde: 1-1. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft bleef het lang gelijk staan. Toch wist Civicum nog een keer te counteren, Leeuwarden reageerde te traag waardoor de tegenstander de tijd had om de keeper uit te spelen: 1-2.

Leeuwarden probeerde met man en macht nog om de stand op gelijke hoogte te zetten, maar het mocht niet baten.

Volgende week spelen zowel de dames als de heren, tegen GHBS uit Groningen. Twee derby's op het programma in de tweede klasse.

    
 

Agenda

25-10 Videobespreking H1

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Jan luykenstraat 6
8913 HW LEEUWARDEN