header foto header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen

Nieuw clubtenue voor MHCL

Nieuws afbeelding 4-10-2014

MHCL heeft m.i.v. seizoen 2014/2015 vier nieuwe sponsoren voor de komende 3 jaar: ABN AMRO (hoofdsponsor) en Audi Bourguignon, ITBB en Diepenmaat Sport 2000 (subsponsoren). Diepenmaat Sport 2000 blijft onze exclusieve kledingleverancier.

Een mooie aanleiding om het clubtenue op te frissen.Vernieuwd is het ontwerp en het materiaal van de shirts en sokken. De clubkleuren blijven geel/zwart: een geel shirt, zwarte rok/broek (voor de keepers een apart zwart shirt) en selectieteams waarbij het verplicht is met rugnummers te spelen krijgen op hun shirts rugnummers. Daarnaast komt er een officieel MHCL trainingspak (keuze uit 2 soorten).

 

Het clubshirt wordt voorzien van de logo’s van de nieuwe sponsoren. Alle spelende leden die voor 1 oktober 2014 officieel lid zijn, krijgen het shirt van de club (aangeboden door de sponsoren en MHCL)! Nieuwe leden (lidmaatschap na 1 oktober-10 2014) kopen het wedstrijdtenue bij Diepenmaat Sport 2000.

 

Presentatie tijdens lustrumweekend

Het vernieuwde clubtenue wordt tijdens het lustrumfeest op 17 en 18 oktober gepresenteerd. Tijdens dit weekend kunnen alle spelende leden hun nieuwe shirt afhalen op de club. Met de teams waarbij rugnummers verplicht zijn  worden via de hun coach afspraken gemaakt voor drukken van de rugnummers op de shirts. Diepenmaat Sport 2000 is aanwezig met een stand en verstrekt de shirts. De nieuwe sokken en de officiële MHCL trainingspakken zijn dan ook verkrijgbaar.

Spelende leden die tijdens het lustrumweekend afwezig zijn kunnen hun shirt vanaf maandag 20 oktober afhalen bij de winkel van Diepenmaat Sport 2000 aan de Voorstreek in Leeuwarden.

 

Officieel wedstrijdtenue

Het nieuwe shirt en de sokken zijn vanaf het lustrumweekend het officiële wedstrijdtenue. Vanaf dat moment is het niet meer toegestaan in het huidige tenue te spelen. MHCL waardeert het zeer als de leden die toe zijn aan een nieuw trainingspak, het officiële MHCL trainingspak aanschaffen. Want, uniformiteit is ons nieuwe motto.

 

Sponsoring trainingspakken

Om de aanschaf van de trainingspakken aantrekkelijk te maken is sponsoring op teamniveau mogelijk. Ouders die het team van hun zoon/dochter en/of leden die hun team willen sponsoren kunnen voor meer informatie terecht bij Diepenmaat Sport 2000. Als er geen teamsponsor beschikbaar is kan de sponsorcommissie gevraagd worden om te helpen bij het vinden van een teamsponsor.

 

(binnenkort staat alle informatie op de website)

 

Het bestuur.

Gerelateerde nieuwsberichten

Daar staan we voor!
Seizoen 2024-2025 en opzeggen


 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Kalverdijkje 68, 8924 JJ Leeuwarden
[email protected]

Postadres
Humilitasstraat 35
8917 HB Leeuwarden